PBK Badrum och Köksrenoveringar AB är ett företag med lång byggtradition men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner.

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm.

Kvalitet

Vi tror att högsta kvalitet är viktigt för våra kunder, därför eftersträvar vi att lära oss nya saker varje dag. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar, för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Med kunden i centrum

Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan.

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vårt ansvar omfattar inte bara dig som kund, utan även våra medarbetare och samarbetspartners, vår omgivning och den naturliga miljön.

Byggkeramikrådet

PBK Badrum och Köksrenoveringar AB är medlem i branschorganisationen Byggkeramikrådet (BKR) som bildades år 1989 av Plattsättarentreprenörernas Riksförening (PER) och Kakelföreningen (KAF). BKR är den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV) är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.
LÄS MER

Har du frågor? Kontakta oss för kostnadsfri offert.

© 2017 PBK Badrum och Köksrenoveringar AB. All rights reserved.

Design by: Graffstudio